2009. szeptember 6.

Vonzás törvénye

Akár akarjuk, akár nem, azt vonzzuk magunkhoz, amire figyelmünket irányítjuk. Másképp fogalmazva: gondolataink, érzéseink és cselekedeteink a megfelelő történéseket váltják ki körülöttünk. Aki állandóan panaszkodik, zsörtölődik az még több okot fog „kapni” a morgolódásra. Aki állandóan a betegségével van elfoglalva, még jobban megbetegíti magát. Ezzel szemben aki minden eseménynek a jó oldalát veszi észre, az örömöt keresi az életében, az meg is találja.




Időnk nagy részében inkább ösztönösen reagálunk az eseményekre, mintsem tudatos döntés alapján. A megoldandó problémákra összpontosítunk, gondjainkon tépelődünk. Ezzel viszont csak még több problémát vonzunk az életünkbe.


                         


Nincsenek véletlenek, minden ami történik velünk gondolataink, érzéseink eredménye. Ezt sokszor nehéz elfogadni, hiszen senki nem akar tudatosan rosszat magának. Nem is beszélünk tudatosságról.

Ez az, amit meg kell tanulnunk: tudatosan irányítani gondolatainkat és érzéseinket, hogy azok pozitív, magas vibrációja megtörje az ördögi kört, és pozitív eseményeket hozzon életünkbe.

Ilyen egyszerű, és ilyen bonyolult is egyben. A bonyolultsága abban áll, hogy meg kell változtatnunk az alapszemléletünket. Ilyenkor mindig az a kérdés: akarsz változtatni az életeden, vagy sem? Vannak, akik valójában nem is akarnak jobban, egészségesebben, sikeresebben élni, megelégszenek mások szimpátiájával. Szerencsére egyre többen vannak, akik hajlandóak dolgozni magukon egy kicsit a cél érdekében.



Mi lenne, ha nemcsak álmodoznál a bőség megteremtéséről, hanem életed természetes része lenne?

Azt a fő célt tűztem ki magam elé, hogy minél több embernek segítsek abban, hogy személyes és szakmai sikereket vonzhassanak magukhoz, és életük jólét és öröm legyen. Azt mondod, hogy ezt nehéz elérni? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy könnyű, csak éppen nincsenek meg a körülmények megteremtéséhez?

A megfelelő gondolatok birtokában meg tudod szüntetni azokat az akadályokat, melyek a siker és a bőség útjában állnak.

                                  

Képzeld el magad, amint élvezed azt az életet, amiről olyan sokáig ábrándoztál…. és kérdezd meg magadtól, hogy vajon készen állsz-e azokra a változásokra, melyek a megérdemelt siker és a bőség bevonzásához szükségesek.

Meg kell, hogy mondjam, hogy amióta megszabadultam önkorlátozó hiedelmeimtől, egyre több lehetőség nyílik meg előttem, és anyagi helyzetem is egyre javul. Ugyan a bőség fogalma a pénznél sokkal többet foglal magába, de tagadhatatlanul fontos összetevői!

       Ami mindenkinek elérhető és kockázatmentes kereseti lehetőség ezt mindenki megtudja csinálni!Klikk ide!     

Nincsenek megjegyzések:

www.reklamcsere.hu

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!

http://www.netlight.hu

www.mobipont.hu